Search
Close this search box.

Gidsen van Gilde Zeist op stap met nieuwe outfit

De gidsen van Gilde Zeist hebben nieuwe kleding gekregen!

Op 12 september werd die uitgereikt in een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van de sponsoren. De Van Tellingen-Pul Stichting en Slot Zeist Horeca B.V. hebben de aanschaf mogelijk gemaakt.
Bij de uitreiking werd de gidsen ook getoond hoe ze op 24 manieren de meegeleverde sjaal kunnen knopen. De oude kleding is ingenomen en zal worden verscheept naar slachtoffers van natuurgeweld in Afrika.

Outfit

De nieuwe kledinglijn is ontworpen in de kleuren Nassau-blauw en appeltjes-groen. Het ontwerp is bijdetijds en draagt de waarden uit van het Gilde. Hierin kunnen de gidsen in weer en wind, bij regen en zonneschijn, de bezoekers van binnen en buiten de Gemeente Zeist ontvangen en laten meegenieten van alles wat Zeist te bieden heeft.

Van Tellingen-Pul Stichting

Het fonds van de Van Tellingen-Pul Stichting ondersteunt initiatieven op sociaal, cultureel en educatief gebied in de gemeente Zeist met een financiële bijdrage. Jaarlijks vóór 1 april en vóór 1 oktober hebben de Zeister verenigingen, stichtingen of groeperingen de mogelijkheid om een aanvraag bij de Van Tellingen-Pul Stichting in te dienen.

De steun van de Van Tellingen-Pul Stichting geeft vaak net dat duwtje in de rug dat verenigingen en instellingen nodig hebben om projecten van de grond te trekken.

Voorzitter Frank Bakx bekijkt de nieuwe outfit.

Een aanvraag doen bij de Van Tellingen-Pul Stichting kan hier.

Voor meer informatie over Gilde Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More