Gidsen van Gilde Zeist op stap met nieuwe outfit

De gidsen van Gilde Zeist hebben nieuwe kleding gekregen!

Op 12 september werd die uitgereikt in een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van de sponsoren. De Van Tellingen-Pul Stichting en Slot Zeist Horeca B.V. hebben de aanschaf mogelijk gemaakt.
Bij de uitreiking werd de gidsen ook getoond hoe ze op 24 manieren de meegeleverde sjaal kunnen knopen. De oude kleding is ingenomen en zal worden verscheept naar slachtoffers van natuurgeweld in Afrika.

Outfit

De nieuwe kledinglijn is ontworpen in de kleuren Nassau-blauw en appeltjes-groen. Het ontwerp is bijdetijds en draagt de waarden uit van het Gilde. Hierin kunnen de gidsen in weer en wind, bij regen en zonneschijn, de bezoekers van binnen en buiten de Gemeente Zeist ontvangen en laten meegenieten van alles wat Zeist te bieden heeft.

Van Tellingen-Pul Stichting

Het fonds van de Van Tellingen-Pul Stichting ondersteunt initiatieven op sociaal, cultureel en educatief gebied in de gemeente Zeist met een financiële bijdrage. Jaarlijks vóór 1 april en vóór 1 oktober hebben de Zeister verenigingen, stichtingen of groeperingen de mogelijkheid om een aanvraag bij de Van Tellingen-Pul Stichting in te dienen.

De steun van de Van Tellingen-Pul Stichting geeft vaak net dat duwtje in de rug dat verenigingen en instellingen nodig hebben om projecten van de grond te trekken.

Voorzitter Frank Bakx bekijkt de nieuwe outfit.

Een aanvraag doen bij de Van Tellingen-Pul Stichting kan hier.

Voor meer informatie over Gilde Zeist.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: