Search
Close this search box.

Verbouwing van Grand Café Figi kan nu echt beginnen.

Victoria Ruijs hakt samen met Sander Jansen het laatste muurtje weg in het Restaurant van FIGI

Victoria Ruijs hakte dinsdagmiddag samen met wethouder Sander Jansen het laatste muurtje om in het oude restaurant van Figi. De vernieuwing kan nu echt beginnen volgens Directeur Victoria Ruijs (33). Victoria staat sinds oktober 2016 als derde generatie Ruijs aan het roer van Figi. Over 6 weken staat hier een geheel vernieuwd Grand Café Figi.

Victoria Ruijs hakt samen met Sander Jansen het laatste muurtje weg in het Restaurant.
Victoria Ruijs hakt samen met Sander Jansen het laatste muurtje weg in het Restaurant.

Grand Café Figi opent in november

Het nieuwe Grand Café Figi opent begin november haar deuren. De voormalige Stuivinga Salon waar ooit de banketbakkerij zat, het restaurant en het Theatercafé vormen straks één groot Grand Café.  ‘Het vernieuwde Figi aan het Het Rond is straks weer het bruisende culturele hart van Zeist zijn. Waarbij

Voor deze verbouwing werkt Figi vrijwel uitsluitend samen met bedrijven uit Zeist. Dit is een van de manieren waarop Figi haar binding met de Zeister samenleving laat zien.

High Five voor Figi
High Five voor Figi

Pop-up restaurant en theatercafe

Tijdens de verbouwing van het restaurant is het Theatercafé samen met het pop-up restaurant de hele dag open voor o.a. ontbijt, taart, lunch, borrel en diner. Het terras van Figi blijft deze nazomer natuurlijk open voor de gasten.

Het Pop-up Restaurant in het atrium van Figi

Meer weten over de vernieuwing van Figi. Kijk op Figi vernieuwt

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More