Search
Close this search box.

Design couture in de uitverkoop op de Voorheuvel.

Grijp je kans voor de feestdagen. Grote sample  uitverkoop op de Voorheuvel 69. Meer dan 800 stuks  gaan on sale. Voor minder dan €100,– loop dit jaar met kerst in echte design couture van Sonja van Oudheusden.

Sonja heeft deze kleding gemaakt onder de naam van Isabella Couture en Hidde Couture. Sinds enkele maanden heeft ze een nieuwe start gemaakt aan de Voorheuvel in de Designstoffen Outlet. Tijd om afscheid te nemen van alle samples uit het verleden.

Designstoffen outlet
Voorheuvel 69
3701 JD Zeist

Geopend van Dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00

Grote Sample Sale bij Designstoffen Outlet op de Voorheuvel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More