Search
Close this search box.

Chucky’s Gym 2.0 geopend aan de Leeuweriklaan (fotoserie)

Na 2 jaar was Chucky’s Gym 1.0 op de Gottfried van Seystlaan uit zijn jasje gegroeid.  Tevens is het de bedoeling dat het pand Seyster Veste waar de gym en dojo eerst gevestigd was, geschikt wordt gemaakt om starterswoning in te vestigen. De samenwerking tussen de kickboksschool Chucky’s, Yawara judo Zeist en Shugyo Budo Ryu jujutsu zijn opzoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden aan de Leeuweriklaan in Zeist West. Op zaterdag middag kwam wethouder Sport Sander Jansen daar het lintje van het nieuwe sportcomplex doorknippen. Hij feliciteerde de initiatiefnemers

Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist
Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist

Initiatiefnemer Fred Slingerland hoopt dat er in de toekomst nog meer zelfverdedigings- en vechtsportclubs van hun nieuwe faciliteiten gebruik gaan maken. Maar voor dat zover is was het zaterdag eerst tijd voor feest.

Er was een programma samengesteld met verschillende vechtsportdemonstraties en workshop. Onder andere gaf wereldkampioene Kickboksen Samantha van Doorn een clinic aan ervaren en minder ervaren kickboxers. Wereldkampioen jujutsu Ruben Assman gaf was ook van de partij om een workshop te geven.

Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist
Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist
Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist
Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist
Nieuwe Gym & Dojo voor vecht- en verdedigingsporten geopend in Zeist

Chucky’s Gym Zeist
Leeuweriklaan 20
3704 GR Zeist

Bellen 06 21525439

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More