Zeist loopt nog niet warm voor SantaRun.

Op de derde editie van de SantaRun kwamen de kerstmannen niet in grote getalen, om mee te lopen. Bij de SantaRun is het de bedoeling dat de lopers 1 of 2 rondjes over de Slotlaan rennen in kerstmannen outfit voor het goede doel.

Rotary SantaRun

De afgelopen 2 jaar hadden de Rotaryclubs in Zeist  geprobeerd om een volwaardige santarun van de grond te trekken.  Deze werden op zondag georganiseerd vanwege de markt op het Emmaplein. Nu de Markt volledig op het marktplein staat, is dat geen argument meer. De SantaRun zou een mooie kans kunnen zijn voor de ondernemers in het centrum om op winkeldagen voor de kerst extra publiek te trekken.

Rennend over de Slotlaan in je kerstmannen outfit

Zaterdag

Dit jaar werd de SantaRun voor het eerst op zaterdag georganiseerd.  Winter Wonderland Zeist uitbater Jop Nieuwenhuizen in samenwerking met KIKA hebben de organisatie op zich genomen. Helaas is de betrokkenheid van het centrum management en de centrum ondernemers bij  winterwonderland en de evenementen, die daarvoor georganiseerd worden beperkt aanwezig.

Samen met KIKA heeft Jop een kleine 50 lopers op de been gekregen om het rondje van bijna  3 kilometer 1 of 2 keer over de Slotlaan  te lopen.  Voor SantaRunner Olivier van der Steeg was het  zijn SantaRun Hadtrick. Hij wist bij alle drie de edities van de Santarun Zeist als eerste over de eindstreep te kom. Bekijk de video van Olivier van der Steeg als roving SantaRunner en reporter op de Facebookpagina van Wij zijn Zeist.

Jeroen Kooijman Marathonloper voor KiKa geeft het startschot

Zeist loopt nog niet warm voor Santa Run.

Olivier van der Steeg komt voor de derde keer als eerste binnen bij de SantaRun

Rennende kerstmannen over de Slotlaan

Zeist loopt nog niet warm voor Santa Run.

‘Wat heb jij een mooie kerstboom op je hoofd!’

Voor de rennende kerstmannen toch een klein feestje om trots op te zijn.

De jarige pensionado Aat Grinwis ging met dochter, schoonzoon en neef als Kerstman verkleed de Slotlaan over.

 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: