Het geluid … hoor je hier!

Het geluid van het trillen van de damwanden bij station Driebergen Zeist heeft de inwoners van Kerckebosch 2 nachten uit hun slaap gehouden.  Op facebook en twitter regende het klachten van omwonenden uit onder andere de wijk Kerckebosch. Volgens een artikel in het AD werd er geklaagd over klerenherrie. Oordeel zelf in de onderstaande video.

Naar aanleiding van klachten heeft uitvoerder BAM besloten om zondagavond na 22:00 geen damwanden meer in te drillen.

De andere (maar minder overlast gevende) werkzaamheden zullen wel doorgang vinden.  De planning komt door deze wijziging niet in gevaar. Maandagochtend om 05.20 uur gaat het spoor weer open. Dinsdag gaat de Driebergseweg ook weer open voor verkeer.

Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl.

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: