Het geluid … hoor je hier!

Het geluid van het trillen van de damwanden bij station Driebergen Zeist heeft de inwoners van Kerckebosch 2 nachten uit hun slaap gehouden.  Op facebook en twitter regende het klachten van omwonenden uit onder andere de wijk Kerckebosch. Volgens een artikel in het AD werd er geklaagd over klerenherrie. Oordeel zelf in de onderstaande video.

Naar aanleiding van klachten heeft uitvoerder BAM besloten om zondagavond na 22:00 geen damwanden meer in te drillen.

De andere (maar minder overlast gevende) werkzaamheden zullen wel doorgang vinden.  De planning komt door deze wijziging niet in gevaar. Maandagochtend om 05.20 uur gaat het spoor weer open. Dinsdag gaat de Driebergseweg ook weer open voor verkeer.

Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl.

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

 

 

Voor Jou Uitgezocht