Search
Close this search box.

Het geluid … hoor je hier!

Het geluid van het trillen van de damwanden bij station Driebergen Zeist heeft de inwoners van Kerckebosch 2 nachten uit hun slaap gehouden.  Op facebook en twitter regende het klachten van omwonenden uit onder andere de wijk Kerckebosch. Volgens een artikel in het AD werd er geklaagd over klerenherrie. Oordeel zelf in de onderstaande video.

Naar aanleiding van klachten heeft uitvoerder BAM besloten om zondagavond na 22:00 geen damwanden meer in te drillen.

De andere (maar minder overlast gevende) werkzaamheden zullen wel doorgang vinden.  De planning komt door deze wijziging niet in gevaar. Maandagochtend om 05.20 uur gaat het spoor weer open. Dinsdag gaat de Driebergseweg ook weer open voor verkeer.

Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl.

Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust
Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust
Nachtelijke Werkzaamheden bij Station Driebergen Zeist verstoren nachtrust

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More