Mooiste kersttafereel van Zeist

Kerstverlichting, Kerstsfeer

Aan de Oranje Nassaulaan 58 weten ze hoe ze de donkere dagen voor Kerst moeten bestrijden. De mooiste tuin in Kerstsfeer staat in Zeist ook dit jaar weer in de wijk Kerckebosch. Ieder jaar koopt de bewoner weer een extra verlichtingselement voor zijn tuin vol kerstverlichting.  Zoek hier de verschillen met de tuin uit 2015.

Inmiddels staat de tuin vol met een kudde lichtgevende hertjes en lammetjes.

kerstsfeer

De mooiste tuin in Kerstsfeer staat in Zeist ook dit jaar weer aan de Oranje Nassaulaan 58 in de wijk Kerckebosch.

Terwijl ik sta te kijken wordt regelmatig afgeremd door langsrijdende automobilisten, die even naar het kersttafereel bekijken.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.