Search
Close this search box.

Mooiste kersttafereel van Zeist

De mooiste tuin in Kerstsfeer staat in Zeist ook dit jaar weer aan de Oranje Nassaulaan 58 in de wijk Kerckebosch.

Aan de Oranje Nassaulaan 58 weten ze hoe ze de donkere dagen voor Kerst moeten bestrijden. De mooiste tuin in Kerstsfeer staat in Zeist ook dit jaar weer in de wijk Kerckebosch. Ieder jaar koopt de bewoner weer een extra verlichtingselement voor zijn tuin vol kerstverlichting.  Zoek hier de verschillen met de tuin uit 2015.

Inmiddels staat de tuin vol met een kudde lichtgevende hertjes en lammetjes.

kerstsfeer
De mooiste tuin in Kerstsfeer staat in Zeist ook dit jaar weer aan de Oranje Nassaulaan 58 in de wijk Kerckebosch.

Terwijl ik sta te kijken wordt regelmatig afgeremd door langsrijdende automobilisten, die even naar het kersttafereel bekijken.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More