Search
Close this search box.

DE KOETS OPEN AIR KONINGSDAG CENTRUM ZEIST!!

Vrijdag 27 april is het weer zover. Tijdens Koningsdag is het weer tijde voor het muziek evenement op de Heuvelrug. Het gratis festival “DE KOETS OPEN AIR KONINGSDAG’ zet het centrum van Zeist op zijn kop. Special Guests van het festival zijn MATSOE MATSOE & DAVE ROELVINK!!.

Het mooiste Open Air Event van De Koets staat ook dit jaar weer op de Hogeweg. Met diverse optredens on the main stage met o.a. PARTY BAND TOF, DEF RHYMZ, DANNY FROGER, DE ZEISTER TOPPERS EN ALS KLAP OP DE VUURPIJL MATSOE MATSOE & DAVE ROELVINK!!

Lekker dansen op De Koets Open Air 2018 Koningsdag editie

“DE KOETS OPEN AIR KONINGSDAG’  duurt van 12:00 tot 21:00 op het oude wegdek maar nieuwe trottoirs op de Hogeweg. Vanaf 21:00 uur tot in de vroege uurtjes gaat het feest door in De Koets…Altijd gezellig in Zeist! Mis het Oranje spektakel niet…Het Grootste Feest van het Jaar!!

BY RED BULL & HEINEKEN

De Party Band Tof is ook weer van de partij
Lekker dansen op De Koets Open Air 2018 Koningsdag editie
Hallo Koningsdag

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More