Search
Close this search box.

Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan

Verzetwijk heeft eigen jeu de boules baan. Wijkwethouder Varkenvisser verricht openingshandeling door het straatbordje te onthullen.

Op bevrijdingsdag 5 mei opende wethouder Varkenvisser midden in de Verzetswijk een Jeu de Boules baan, die door inzet van de bewonersvereniging tot stand gekomen is. De jeu de boules baan moet een ontmoetingsplek worden voor ouderen en jongeren, midden in de verzetswijk. Iedereen mag plaatsnemen op de bankjes, die langs de baan staan. Naast ouderen uit de buurt, zijn de eerste verliefde stelletjes al op de bankjes gesignaleerd.

Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan. Wijkwethouder Varkenvisser verricht openingshandeling.

Tijdens het openingsfeest gaven een aantal ervaren Jeu de Boules spelers een demonstratie om de omwonende te laten zien hoe je het spel echt hoort te spelen.

Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie
Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More