Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan

Op bevrijdingsdag 5 mei opende wethouder Varkenvisser midden in de Verzetswijk een Jeu de Boules baan, die door inzet van de bewonersvereniging tot stand gekomen is. De jeu de boules baan moet een ontmoetingsplek worden voor ouderen en jongeren, midden in de verzetswijk. Iedereen mag plaatsnemen op de bankjes, die langs de baan staan. Naast ouderen uit de buurt, zijn de eerste verliefde stelletjes al op de bankjes gesignaleerd.

Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan. Wijkwethouder Varkenvisser verricht openingshandeling.

Tijdens het openingsfeest gaven een aantal ervaren Jeu de Boules spelers een demonstratie om de omwonende te laten zien hoe je het spel echt hoort te spelen.

Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie

Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie

Voor Jou Uitgezocht