Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan

Op bevrijdingsdag 5 mei opende wethouder Varkenvisser midden in de Verzetswijk een Jeu de Boules baan, die door inzet van de bewonersvereniging tot stand gekomen is. De jeu de boules baan moet een ontmoetingsplek worden voor ouderen en jongeren, midden in de verzetswijk. Iedereen mag plaatsnemen op de bankjes, die langs de baan staan. Naast ouderen uit de buurt, zijn de eerste verliefde stelletjes al op de bankjes gesignaleerd.

Verzetswijk heeft eigen jeu de boules baan. Wijkwethouder Varkenvisser verricht openingshandeling.

Tijdens het openingsfeest gaven een aantal ervaren Jeu de Boules spelers een demonstratie om de omwonende te laten zien hoe je het spel echt hoort te spelen.

Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie

Jeu de boules pro’s gaven een demonstratie

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: