Search
Close this search box.

Hang Out @ Stan&Co Zeist

Vrijdag 6 juli opende restaurant STAN&CO officieel zijn deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. Na drie succesvolle try-out day’s zijn ze er bij deze nieuwe horeca gelegenheid helemaal klaar voor.

Stan&Co is aleen begrip  in het centrum van Utrecht en Arnhem.  Zeist moet de derde STAN&CO hamgout worden.  Met 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen op het terras is deze STAN&CO dé plek om het ‘Food, drinks, friends-concept’ van de succesformule tot leven te brengen. Vanaf nu kan iedereen zeven dagen per week terecht in het compleet gerenoveerde historische pand op de hoek van de Steynlaan en de Antonlaan.

Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist

STAN&CO Zeist

STAN&CO is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.  Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Deze nieuwe STAN&CO biedt plaats voor elk moment: een relaxte zithoek en grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en ook een live DJ op elke vrijdag- en zaterdagavond.

Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist
Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist

Ligging

Met de komst van Stan&Co wordt beetje dooie hoek in het centrum van Zeist nieuw leven in geblazen. De hoek Antonlaan Steynlaan wordt wel een van de belangrijkste toegangsroutes naar winkelgebied in het centrum.  Met Stan&Co kan de Steynlaan aantrekkelijker worden voor andere horecagelegenheden.

Praktische informatie
Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur
Telefoon: 030-2040207
E-mail: zeist@stan-co.nl
Website: www.stan-co.nl

Stan & Co geopend aan de Antonlaan in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More