Search
Close this search box.

Hittegolf: Filosofische verkoeling in de Kromme Rijn bij Bunnik

Biologie student Wouter vond verkoeling in de Kromme Rijn midden in Bunnik. Hoe houd jij het koel in Zeist. Laat het ons weten.

Iedereen zoekt deze weken verkoeling om op zijn eigen manier bij werk en Studie. Biologiestudent Wouter Hoogland zocht en vond zijn verkoeling in de Kromme Rijn midden in Bunnik. Voor zijn studie Bio Inspired Innovation zat hij onverstoord in een dik boek “Homo Deus” een filosofische verhandeling over de toekomst van de mensheid.

Zijn aandacht werd alleen afgeleid door een passerend groepje kano’s zo nu en dan of moeder eend met haar kroost. Wanneer hij van plan is om het water uit te komen? ,,Als mijn boek uit is.” En dat duurt helaas niet lang meer.

ISM: AD Utrechtsnieuwsblad

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More