Gezellige verkeerschaos in Zeist door Verlichte Truckparade

De Verlichte Truckparade vond gisteravond voor de tweede keer plaats in Zeist. Hier en daar zorgde dat voor wat kopzorgen bij de handhavers. Wel heerste er een relaxed kerstsfeertje.

Santa op de Slotlaan

Verschillende winkels hadden hun openingstijden verlengd zodat de kerstshoppers aan hun trekken kwamen. De Zeister horeca was dit jaar een stuk beter voorbereid dan tijdens de eerste editie. Verschillende terrassen bleven tot ruim na het vertrek van de laatste truck uit het centrum goed gevuld.

Niet alleen in het centrum brachten de uitgedoste trucks veel volk op de been. Langs de gehele route, die onder andere langs de brandweerkazerne, Vollenhove, Zeist West en Griffenstein ging, waren de bewoners van Zeist hun huizen uitgekomen om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken en toe te zwaaien.

Verlichte Trucks komen de Slotlaan op

Tunnelweg bij de Klinker

Pandabeer

Eerste omgang langs de Weeshuislaan

Rotonde bij Vollenhove

De brandweer ontving de trucks met loeiende sirenes en zwaailichten.

Rondje Zeist begon bij he busstation

Schaerweijdelaan

Santa passeert Stan & Co op de Steijnlaan

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: