Search
Close this search box.

ZeistinBeeld wenst iedereen een Ameezing 2019

ZeistinBeeld.nl zal ook in het nieuwe jaar regelmatig foto’s en verhalen uit de gemeente Zeist brengen. In het jaar dat voor ons ligt gaan we jullie weer verrassen met mooie, leuke, ontroerende beelden uit Austerlitz, Den Dolder, Bosch & Duin, Huis ter Heide en natuurlijk Zeist. In het komende jaar willen wij ons voorral richten op het portretteren van de Zeistenaar in zijn eigen omgeving. Een Zeistenaar wie is dat eigenlijk? Op die vraag wil ik in beeld in 2019 het antwoord vinden.

Binnenkort gaan wij wel enkele wijziging doorvoeren op onze website en facebook pagina’s. OogOpNederland is gestopt daardoor hebben wij het volledig beheer gekregen over de FB pagina van OogOpZeist.nl. Binnenkort gaan we de volgers van beide pagina’s samenvoegen.

Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan Zeistinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp. Vind jij jezelf een ‘bijzondere’ Zeistenaar, die geportretteerd wil worden op ZeistinBeeld.nl, mail dan naar info@zeistinbeeld.nl. Niet allemaal tegelijk we hebben nog 365 dagen te gaan in 2019

Zeistinbeeld wenst iedereen een Ameezing 2019 net zo als de zangertjes van het Ameezing kinderkoor van de muziekschool Zeist en de Bilt.

Gelukkig Nieuwjaar

Ameezing Kinderkoor van de Muziekschool Zeist-deBilt zingt kerstliedjes in WinterWonderland Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More