ZeistinBeeld wenst iedereen een Ameezing 2019

ZeistinBeeld.nl zal ook in het nieuwe jaar regelmatig foto’s en verhalen uit de gemeente Zeist brengen. In het jaar dat voor ons ligt gaan we jullie weer verrassen met mooie, leuke, ontroerende beelden uit Austerlitz, Den Dolder, Bosch & Duin, Huis ter Heide en natuurlijk Zeist. In het komende jaar willen wij ons voorral richten op het portretteren van de Zeistenaar in zijn eigen omgeving. Een Zeistenaar wie is dat eigenlijk? Op die vraag wil ik in beeld in 2019 het antwoord vinden.

Binnenkort gaan wij wel enkele wijziging doorvoeren op onze website en facebook pagina’s. OogOpNederland is gestopt daardoor hebben wij het volledig beheer gekregen over de FB pagina van OogOpZeist.nl. Binnenkort gaan we de volgers van beide pagina’s samenvoegen.

Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan Zeistinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp. Vind jij jezelf een ‘bijzondere’ Zeistenaar, die geportretteerd wil worden op ZeistinBeeld.nl, mail dan naar info@zeistinbeeld.nl. Niet allemaal tegelijk we hebben nog 365 dagen te gaan in 2019

Zeistinbeeld wenst iedereen een Ameezing 2019 net zo als de zangertjes van het Ameezing kinderkoor van de muziekschool Zeist en de Bilt.

Gelukkig Nieuwjaar

Ameezing Kinderkoor van de Muziekschool Zeist-deBilt zingt kerstliedjes in WinterWonderland Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: