Zeister Toppers

Het nieuwe jaar beginnen we met een portret van toppers in Zeist; daar willen we dat natuurlijk allemaal zijn. Eén trio mag zich al 11 jaar lang de Zeister Toppers noemen. De Zeister topppers zijn Cees, Huug en Ed. Op Nieuwjaarsdag traden zij op tijdens de nieuwjaarsborrel van de Heren van Zeist.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Cees Vermeulen en Huug Drega zijn de toppers 11 jaar geleden gestart met Leo Oudshoorn als vrienden trio voor feesten en partijen. Na het overlijden van Leo is Ed Flack in 2016 het trio komen versterken.

Wij brengen tijdens onze optredens een combinatie van Hollandse hits, medleys en gouwe ouwe nummers. Wij krijgen niet veel  vertelde Cees Vermeulen na het optreden. Wat we verdienen met ons gemiddeld drie optredens per maand, besteden wij aan apparatuur en kleding. Een nieuwe single zit er voor ons niet echt in. We zouden dat natuurlijk wel leuk vinden.

We doen het vooral voor de lol, een sfeer, die wij graag willen overbrengen op het publiek.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Het repertoire van de Toppers zat de eerste dag van 2019 vol met goede voornemens als het lied ‘Leef’

De Zeister Toppers hebben geen website. Zij zijn te volgen via hun Facebook pagina.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: