Search
Close this search box.

Zeister Toppers

Het nieuwe jaar beginnen we met een portret van toppers in Zeist; daar willen we dat natuurlijk allemaal zijn. Eén trio mag zich al 11 jaar lang de Zeister Toppers noemen. De Zeister topppers zijn Cees, Huug en Ed. Op Nieuwjaarsdag traden zij op tijdens de nieuwjaarsborrel van de Heren van Zeist.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Cees Vermeulen en Huug Drega zijn de toppers 11 jaar geleden gestart met Leo Oudshoorn als vrienden trio voor feesten en partijen. Na het overlijden van Leo is Ed Flack in 2016 het trio komen versterken.

Wij brengen tijdens onze optredens een combinatie van Hollandse hits, medleys en gouwe ouwe nummers. Wij krijgen niet veel  vertelde Cees Vermeulen na het optreden. Wat we verdienen met ons gemiddeld drie optredens per maand, besteden wij aan apparatuur en kleding. Een nieuwe single zit er voor ons niet echt in. We zouden dat natuurlijk wel leuk vinden.

We doen het vooral voor de lol, een sfeer, die wij graag willen overbrengen op het publiek.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist
Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist
Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

Het repertoire van de Toppers zat de eerste dag van 2019 vol met goede voornemens als het lied ‘Leef’

De Zeister Toppers hebben geen website. Zij zijn te volgen via hun Facebook pagina.

Zeister Toppers vol muziekale goede voornemens tijdens nieuwjaarsborrel Heren van Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More