Search
Close this search box.

Snuffelen naar bijzondere pareltjes op de Curiosamarkt.

Langzamerhand komt in Zeist het nazomer seizoen met activiteiten opgang. Op 4 augustus opende de Curiosamarkt in de Tuinen van Slot Zeist het seizoen. 150 kramen met curiosa en brocante waren in de tuinen van slot Zeist opgesteld. Naast een heleboel vooral oude troep waren er prachtige pareltjes te vinden.
Op zaterdag 10 augustus kunt u terecht op Walk Art Markt 2019  in het fraaie Walkartpark aan de Slotlaan. De Walk Art Markt trekt ieder jaar veel belangstelling. Op het centrale Foodplein – ingang Slotlaan – zijn diverse kramen met verschillende lekkernijen.
tekst gaat verder onder de foto’s.
Zo deden wij dat vroeger op het petroleum stel
Juweeltje gescoord op de curiosamarkt op Slot Zeist.
Tja meenemen of laten staan.
Juweeltje gescoord op de curiosamarkt op Slot Zeist.
Effe pauze, op bureaustoel uit de vorige eeuw.
Juweeltje gescoord op de curiosamarkt op Slot Zeist.
Big Chess
De prullenbakken gaan weer mee naar huis
Juweeltje gescoord op de curiosamarkt op Slot Zeist.
Op zaterdag 10 augustus kunt u terecht op Walk Art Markt 2019  in het fraaie Walkartpark aan de Slotlaan. De Walk Art Markt trekt ieder jaar veel belangstelling. Op het centrale Foodplein – ingang Slotlaan – zijn diverse kramen met verschillende lekkernijen. Op het podium is vanaf 11.00 uur een aantrekkelijk programma met zangers, dansers, goochelaars en nog meer. Voor kinderen van alle leeftijden zijn diverse attracties.

PODIUMPROGRAMMA:
Op het podium bij de hoofdingang treden op:

  • Banus en De Ridder (11.30 en 12.00 uur)
  • Workshop tapdance van EDC (12.30 en 13.30 uur)
  • Caraïbisch zangduo The Nightingales (13.00 en 14.000 uur)
  • Duo Hemel en Van Hel (14.30 en 15.30 uur) en
  • buikdanseres Hadyr en drie odalisken (15.00 en 16.00 uur).
  • 21 dichters van Taalpodium verzorgen een estafette

Meer informatie staat op de site van cultuurzeist.nl 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More