Search
Close this search box.

Walk Art Markt kunst en nijverheid in het park.

Een park vol met 135 kraampjes met huisvlijt. De Walk Art Markt bracht dit jaar weer een hoop creatieve en artistieke spulletje naar het park in het centrum van Zeist. Verdeeld over 2 pleinen een met kramen stond het vol met schilderijen, glaswerk, keramiek en sculpturen. Deze artistieke uitspattingen waren te vinden op het kunstplein. Op het Nijverheidsplein lagen de kramen vol met sjaals, kleurrijke kettingen en gevilte creaties.

De Walk Art Markt in het Walkartpark op de tweede zaterdag van augustus is een begrip in Zeist. Het trekt kunst en nijverheidsliefhebbers van heinde en ver aan. Portret laten tekenen voor een goed doel bij de Stichting tekenen voor Kinderen. Deze stichting zet zich in om kinderen in ziekenhuizen, dagcentra en asielzoekerscentra op te vrolijken en afleiding te bieden door voor ze te tekenenen. Je kop in klei laten boetseren  kon ook op het kunstplein bij portretinklei.nl van Margriet Eyken. De Ezelsociëteit uit Zeist had een paar ezels bij zich, die zich rustig lieten aaien.

Bep en Toos met hun Toilet Experience op de Walk Art Markt
Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus
Dichterspodium van Litterair Zeist met ex-stadsdichter Henjo Hekman
Dichterspodium van Litterair Zeist met ex-stadsdichter Henjo Hekman

De inwendige mens werd zeker niet vergeten op het centrale middenplein was een foodplein met allerlei hapjes en drankjes te krijgen van bekende Zeister food trucks. Franklin stond er met zijn frietkraam en Bram met zijn Pannenkoeken. Op het podium waren de hele dag optredens.

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus
Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus
Portret in Klei

Op 8 Augustus 2020 organiseert CultuurZeist de volgende editie de Walk Art Markt

De stichting Tekenen voor kinderen maakte portretten voor het goede doel
Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus
Duo Hemel en Van Hel
Buikdanseres Hadyr en drie odalisken sloten het programma af op het podium
Buikdanseres Hadyr
Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More