Walk Art Markt kunst en nijverheid in het park.

Een park vol met 135 kraampjes met huisvlijt. De Walk Art Markt bracht dit jaar weer een hoop creatieve en artistieke spulletje naar het park in het centrum van Zeist. Verdeeld over 2 pleinen een met kramen stond het vol met schilderijen, glaswerk, keramiek en sculpturen. Deze artistieke uitspattingen waren te vinden op het kunstplein. Op het Nijverheidsplein lagen de kramen vol met sjaals, kleurrijke kettingen en gevilte creaties.

De Walk Art Markt in het Walkartpark op de tweede zaterdag van augustus is een begrip in Zeist. Het trekt kunst en nijverheidsliefhebbers van heinde en ver aan. Portret laten tekenen voor een goed doel bij de Stichting tekenen voor Kinderen. Deze stichting zet zich in om kinderen in ziekenhuizen, dagcentra en asielzoekerscentra op te vrolijken en afleiding te bieden door voor ze te tekenenen. Je kop in klei laten boetseren  kon ook op het kunstplein bij portretinklei.nl van Margriet Eyken. De Ezelsociëteit uit Zeist had een paar ezels bij zich, die zich rustig lieten aaien.

Bep en Toos met hun Toilet Experience op de Walk Art Markt

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Dichterspodium van Litterair Zeist met ex-stadsdichter Henjo Hekman

Dichterspodium van Litterair Zeist met ex-stadsdichter Henjo Hekman

De inwendige mens werd zeker niet vergeten op het centrale middenplein was een foodplein met allerlei hapjes en drankjes te krijgen van bekende Zeister food trucks. Franklin stond er met zijn frietkraam en Bram met zijn Pannenkoeken. Op het podium waren de hele dag optredens.

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Portret in Klei

Op 8 Augustus 2020 organiseert CultuurZeist de volgende editie de Walk Art Markt

De stichting Tekenen voor kinderen maakte portretten voor het goede doel

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Duo Hemel en Van Hel

Buikdanseres Hadyr en drie odalisken sloten het programma af op het podium

Buikdanseres Hadyr

Walk Art Markt van Cultuur Zeist op de 2de zaterdag in Augustus

Voor Jou Uitgezocht