Atelier Totem maakt theater muurschildering in bioscoop Figi.

Het afgelopen weekend hebben 20 kunstenaars van Atelier Totem een muurschildering gemaakt op de eerste verdieping van de bioscoop van Figi. Onder leiding van Gwen en Ganesh waren de kunstenaars in actie in het hartje van Zeist. Voor het kunstwerk lieten zij zich inspireren door de door de artiesten die optreden in de theaterzaal.

Atelier Totem is dagbesteding in Zeist voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers bij deze dagbesteding hebben veelal een psychiatrisch en/of verslavingsprobleem. De dagbesteding bestaat vaak uit het maken van kunst. Volgens initiatiefnemer Aart van Lit is vooral een goede en veilige werksfeer belangrijk voor onze mensen om mooie dingen te kunnen maken.

Vorige zomer maakten leerlingen van Het Kunstenhuis een muurschildering met fantasie posters in de foyer van Figi.

Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi

Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi

Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi

Aart van Lit vindt het vooral belangrijk dat de werksfeer goed is om mooie dingen te kunnen maken.

Voor Jou Uitgezocht