Search
Close this search box.

Atelier Totem maakt theater muurschildering in bioscoop Figi.

Het afgelopen weekend hebben 20 kunstenaars van Atelier Totem een muurschildering gemaakt op de eerste verdieping van de bioscoop van Figi. Onder leiding van Gwen en Ganesh waren de kunstenaars in actie in het hartje van Zeist. Voor het kunstwerk lieten zij zich inspireren door de door de artiesten die optreden in de theaterzaal.

Atelier Totem is dagbesteding in Zeist voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers bij deze dagbesteding hebben veelal een psychiatrisch en/of verslavingsprobleem. De dagbesteding bestaat vaak uit het maken van kunst. Volgens initiatiefnemer Aart van Lit is vooral een goede en veilige werksfeer belangrijk voor onze mensen om mooie dingen te kunnen maken.

Vorige zomer maakten leerlingen van Het Kunstenhuis een muurschildering met fantasie posters in de foyer van Figi.

Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi
Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi
Atelier Totem maakt muurschildering op de eerste etage in Theater Figi
Aart van Lit vindt het vooral belangrijk dat de werksfeer goed is om mooie dingen te kunnen maken.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More