Search
Close this search box.

Jonathan Legends strijdend ten onder tegen Youtubers

Jonathan Legends tegen Youtubers

Bekijk alle foto’s in het fotoalbum op de facebookpagina van ZeistinBeeld.nl

Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC

Op vrijdagavond 29 november jongstleden was het zover: voor het eerst kreeg vv Jonathan het team van bekende YouTubers aangevuld met ex-profs Glenn Helder en Youri Cornelisse op bezoek. Dit team, beter bekend onder de naam Creators FC, ging de strijd aan met de Legends van vv Jonathan! Maar liefst 1436 bezoekers zagen op de Jonathan velden een heerlijk spektakel.

Zeist – Onder luid gejuich werden zowel de YouTubers als de Jonathan Legends onthaald door de aanhang. Voor de liefhebbers die zeker wilden zijn van een goed plekje, of wilden genieten van alle voorpret én de muziek van de Vibebrothers gingen de hekken al vroeg open.

Overal waar Creators FC speelt, wordt de opbrengst gekoppeld aan een goed doel. Dit keer ging de opbrengst naar G-Voetbal en Football-makes-it-happen. Bibi van Veluw en Julian Veugelers namen vol trots en onder luid applaus ieder een cheques van 2.000 euro in ontvangst.

Naast de sfeer op en rond het veld en de enorme belangstelling is het bestuur van vv Jonathan trots op de eigen jeugd die heeft geholpen bij de organisatie van het evenement.

Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC

Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC

Bekijk alle foto’s in het fotoalbum op de facebookpagina van ZeistinBeeld.nl

 

Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC
Benefietwedstrijd tussen Jonathan Legends vs Creators FC

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More