Search
Close this search box.

1ste Lustrum Kerstmarkt feestelijk geopend

Cultuur Zeist Kerstmarkt op het voorplein van Slot Zeist.

Zaterdagmiddag klokslag 12 uur: Het eerste lustrum van de Cultuur Zeist Kerstmark is een mooi moment om het glas te heffen met vrijwilligers van Cultuur Zeist en standhouders van de kerstmarkt. Aldus Erik van Dijk van Slot Zeist beheer. Het was de afgelopen maanden spannend of het ook dit jaar weer zou lukken om deze gezellige kerstmarkt te organiseren. Toch is het Wim Buis met zijn vrijwilligers van Cultuur Zeist om deze kerstmarkt te organiseren. Twee dagen lang staan een kleine 50 standhouders voor u klaar aan het einde van de Nassau Odijklaan.

“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”

Zij staan voor het vijfde jaar op rij in het  eerste weekend na Sinterklaas op het voorplein van Slot Zeist. In de standjes kunt u terecht voor food (verpakt) als non-food cadeauartikelen verkocht. Met heerlijke lekkernijen voor gezellige en warme kerstdagen. Mooie cadeautjes en geschenken voor onder de kerstboom. In de Brasserie heerlijke glühwein, snert en andere lekkernijen. Alle producten komen zoveel mogelijk uit Zeist of de directe omgeving (streek-/lokale producten). Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de Kerstmarkt. Bij de kramen 12 en 13 van de Taartenfabriek kunnen kinderen meehelpen met het versieren van gebak e.d. Bij kraam 10 van CultuurZeist worden afwasbare glitter tattoos met kerstmotieven gezet.

Tot zondag middag 8 december om 5 uur kunt u lekker uitwaaien bij Slot Zeist.

Locatie
Op het voorplein van Slot Zeist (adres: Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist)

“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”
“1e lustrum Kerstmarkt Slot Zeist 2019”

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More