Santa’s rennen over de Slotlaan

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel. De Special Heroes sportdag. Een kleine 100 vooral kleine Santa’s gingen, na een warming up van Tim Cleuskens van  Personal Fitness Nederland,  van start voor een aantal rondjes Slotlaan. Het startschot werd gegeven door wethouder sportzaken Sander Jansen, die memoreerde hoe belangrijk sporten voor iedereen is. Daarom onderschrijft hij ook van harte het goede doel de Stichting Special Heroes Nederland. Deze  stichting zet zich in  mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Alle foto’s van de SantaRun bekijken op de Facebook pagina van Zeistinbeeld.nl

Warming up door Personal trainer Tim Cleuskens van Personal Fitness Nederland

Wethouder Sander Jansen geeft het startschot van de SantaRun

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel.

Leden van Hockeyclub Phoenix, Hockeyclub Schaerweijde, Voetbalvereniging Jonathan en Hardloopgroep De Helden van Zeist hebben ook gelopen voor het goede doel van hun eigen club.

Op dinsdag 16 juni 2020 organiseert Sportief Zeist in samenwerking met Special Heroes bij Schaerweijde in Zeist, een groot sportevenement voor leerlingen van het speciaal onderwijs. De opbrengst van deze Santa Run is voor deze dag bestemd om er voor de deelnemers een onvergetelijke dag van te maken!

Na al alle inspanningen, die voor de meeste Santa’s droog startte en nat eindigde wachte er een warme beker chocolademelk en een stevige plak kerststol in WinterWonderland aangeboden door de Ijsbaan en bakker Neplenbroek

De Rotary Santa Runs begonnen ooit in 2008 Gorinchem. Inmiddels wordt er in 58 plaatsen in Nederland voor een lokaal en of nationaal doel gelopen.  Er zijn al een groot aantal Rotary Santa Runs achter de rug. Het komende weekend wordt er nog op verschillende plaatsen in Nederland gelopen. De RotaryClub Zeist kijkt tevreden terug op een mooie rood gekleurde SantaRun. De SantaRun in Zeist was niet mogelijk geweest zonder sponsoring van Wessels Zeist, ’th Jagershuis, De Groenewinkel, Halbersma van den Boom, Sunnycamp, Bakker Neplenbroek , WinterWonderland Zeist

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel. De Special Heroes sportdag.

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel.

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel.

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel.

Rood gekleurder Santa’s rende door het centrum van Zeist voor het goede doel.

Wijkwethouder Laura Hoogstraaten regeageerde de spanningen van de laatste raadsvergadering over de evaluatie van het centrum  af. Door Lekker mee te rennen met de SantaRun. “Heerlijk om je zo te kunnen uitleven op een autoloze Slotlaan, Dat wil ik volgend jaar vaker doen” Aldus de uitgewaaide Wethouder.

Alle foto’s van de SantaRun bekijken op de Facebook pagina van Zeistinbeeld.nl

Voor Jou Uitgezocht