Search
Close this search box.

Ossendrijver: “We hadden ons jubileumjaar anders voorgesteld.”

“Die zondagavond dat de corona maatregelen werden afgekondigd sloten binnen 30 minuten alle horecagelegenheden. Voor onze winkel betekende dat annulering van alle horecabestellingen en geen feesten of partijen meer te verzorgen, dus ook geen tapverhuur meer. Die maatregelen lopen voorlopig nog door dus ook Koningsdag, 5 mei, het EK-voetbal en de eindexamenfeesten gaan niet door. En we begonnen net te profiteren van de teruggedraaide verkeersmaatregelen in het centrum zodat de klanten ons hier op de Jagerlaan weer makkelijk kunnen bereiken.

Gelukkig zitten we niet snel bij de pakken neer en proberen er toch zo veel mogelijk van te maken. De winkel is nog steeds open met inachtneming van de regels: afstand houden en desinfectant gebruiken. Voor de mensen die dat niet meer kunnen of willen, bezorgen we tijdelijk gratis aan huis. En we hebben een drive-thru-service: klanten geven hun kenteken op bij de bestelling en als ze voorrijden zetten wij het netjes in de achterbak. We merken ook dat mensen dat contactmoment op afstand op prijs stellen.

31 maart was onze jubileumdatum, we bestaan 25 jaar. De speciale jubileumtassen kunnen we gelukkig gewoon uitdelen maar de feestelijke ballonnen en versiering passen niet bij deze tijd. Maar 2020 blijft wel ons jubileumjaar en de proeverij stellen we gewoon uit tot het najaar. Het is fijn om te zien dat we als lokale ondernemers een hoge gunfactor hebben, we zien in deze tijd zelfs nieuwe gezichten in de winkel. De horeca is dan wel dicht maar mensen koken thuis zelf iets lekkers en kopen daar gelukkig dan een fijne wijn bij.

Inmiddels hebben we zelf ook een heerlijke maaltijd bij Pandarve besteld. Het ondersteunen van lokale ondernemers vinden wij altijd al belangrijk, maar zeker nu in deze tijd.

Ook zijn wij zelf als deelnemer actief bij de Verstaxi, het is een bestaand initiatief dat het in deze tijden nog makkelijker maakt om lokaal boodschappen te doen.
Het is heel fijn om te ervaren dat al veel inwoners van Zeist het belang zien van lokale ondernemers. We hebben elkaar allemaal hard nodig!”

Wijnhandel Ossendrijver bestaat 25 jaar. De feestelijkheden zijn uitgesteld. Ieder klant krijgt wel een mooie bigshopper.

Teus en Bea Ossendrijver, Wijnhandel Ossendrijver
www.wijnhandelossendrijver.nl

Ondernemend in Zeist is een initiatief van ondernemers, Ondernemersplein, Samen in Zeist en Hart van Zeist. Het vertelt de verhalen van ondernemende inwoners van Zeist over hoe de coronacrisis hen raakt en hoe ze er mee omgaan.
www.ondernemendinzeist.nl

Voor iedere klant wacht er een leuke verrassing

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More