Restaurant Beyerick bestond op 18 september 25 jaar. Het 5de Lustrum van
huiskamer restaurant Beyerick is eigenlijk een feestje met een droevig tintje.
Vierentwintig jaar lang was de Beyerick het domein van Erik en Geertje. Precies
25 jaar geleden kookte Chef Erik zijn eerste gerecht in het voormalige
steengrill restaurant aan de Jagerlaan.Eind maart overleed Erik Bosman aan de gevolgen van zijn ziekte . Afgelopen
zondagmiddag werd Geertje tijdens een bijzondere bubbel proeverij extra in het
zonnetje gezet.
huiskamer restaurant Beyerick is eigenlijk een feestje met een droevig tintje.
Vierentwintig jaar lang was de Beyerick het domein van Erik en Geertje. Precies
25 jaar geleden kookte Chef Erik zijn eerste gerecht in het voormalige
steengrill restaurant aan de Jagerlaan.Eind maart overleed Erik Bosman aan de gevolgen van zijn ziekte . Afgelopen
zondagmiddag werd Geertje tijdens een bijzondere bubbel proeverij extra in het
zonnetje gezet.
Marcel en Rosalie
Een jaar geleden moesten zij het stokje over dragen aan Marcel en Rosalie.
Marcel en Rosalie, die allebei een passie voor het culinaire hebben, komen
oorspronkelijk uit de buurt van Castricum. Het was een van hun dromen om samen
een hoogstaand culinair restaurant te kunnen draaien. Via een oproep in een blog
van van Norbert Korenman (uitgever van Culinair Saisonnier), die Marcel graag
leest kwamen wij erachter dat Erik Bosman van de Beyerick opzoek was naar
opvolging, vertelt Marcel.De Beyerick sloot precies aan op onze plannen. Vijf tafeltjes groot, een zeer
goed uitgeruste keuken, mooie locatie en seizoensgebonden gerechten. We zagen
het gelijk zitten! Er was een klik tussen ons. Voor Erik was het erg fijn dat
iemand zijn levenswerk wilde overnemen, voortzetten en uitbouwen.
Marcel en Rosalie, die allebei een passie voor het culinaire hebben, komen
oorspronkelijk uit de buurt van Castricum. Het was een van hun dromen om samen
een hoogstaand culinair restaurant te kunnen draaien. Via een oproep in een blog
van van Norbert Korenman (uitgever van Culinair Saisonnier), die Marcel graag
leest kwamen wij erachter dat Erik Bosman van de Beyerick opzoek was naar
opvolging, vertelt Marcel.De Beyerick sloot precies aan op onze plannen. Vijf tafeltjes groot, een zeer
goed uitgeruste keuken, mooie locatie en seizoensgebonden gerechten. We zagen
het gelijk zitten! Er was een klik tussen ons. Voor Erik was het erg fijn dat
iemand zijn levenswerk wilde overnemen, voortzetten en uitbouwen.
Marcel heeft een aantal wensen, die hij graag zou willen realiseren in zijn
kleine keuken. Zodat hij meer contact kan maken met de gasten, die op dat moment
in het restaurant aanwezig zijn. Binnenkort hebben wij ook een terras met
tafeltjes al verwacht Marcel, dat het terras pas echt gaat draaien als het stof
van de vernieuwing van het centrum is neergedaald. Het volgend voorjaar moet het terras echt draaien.
kleine keuken. Zodat hij meer contact kan maken met de gasten, die op dat moment
in het restaurant aanwezig zijn. Binnenkort hebben wij ook een terras met
tafeltjes al verwacht Marcel, dat het terras pas echt gaat draaien als het stof
van de vernieuwing van het centrum is neergedaald. Het volgend voorjaar moet het terras echt draaien.
De gasten van de Beyerick werden tijdens de Bubbel Proeverij verrast op bijzondere wijnen met bubbeltjes door Sommeliër Rosalie. Marcel verzorgde vanuit zijn keuken voor de smaak veranderende amuses.
Proef Zeist in de Wijngaard
Binnenkort kan je Marcel en Rosalie ontmoeten op Proef Zeist in de Wijngaard. Op zondag 1 oktober zijn zij een van de Zeister Culinaire bedrijven, die deelnemen aan dit evenement. Zij zullen daar zeker ook lekkere amuses serveren.
Proef Zeist in de Wijngaard vindt plaats op Zondag 2 oktober in Wijngaard Hoog Beek & Royen, Driebergseweg 1, 3708 JA Zeist (Achter het van Landschot gebouw)
Jagerlaan 1, 3701 XG Zeist
Tel. 030-6923405 Email. Beyerick@ziggo.nl
Tel. 030-6923405 Email. Beyerick@ziggo.nl
Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag
tijd van binnenkomst tussen 18.00 uur en 19.30 uur
Zondag: late lunch
tijd van binnenkomst tussen 13.00 uur en 15.00 uur
Woensdag t/m Zaterdag
tijd van binnenkomst tussen 18.00 uur en 19.30 uur
Zondag: late lunch
tijd van binnenkomst tussen 13.00 uur en 15.00 uur